Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Протистояння серійному вбивці

Протистояння серійному вбивці

Confronting A Serial Killer
6.0
18+
    У 2012 році Семюела Літтла, який розшукувався за продаж наркотиків, виявили в притулку для бездомних. Після ДНК-тесту з'ясувалося, що в 1980-ті він убив трьох жінок в Лос-Анджелесі. У 2014 році 81-річного чоловіка засудили до трьох довічних. Однак історія і географія його злочинів поступово росли: на момент смерті Літтла в самому кінці 2020 з'ясувалося, що його жертвами стали 93 людини. Ключову роль в зізнаннях Літтла зіграла письменниця Джилліан Лорен, яка переконала маніяка поділитися з нею інформацією, пообіцявши, що він не помре на самоті.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Протистояння серійному вбивці» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +6 10

    Відгуки (3)
    1. Гість Максим
      Гість Максим Гість 10 серпня 2022 13:59
      Комедія. Маніяк божевільний. І авторка теж. Чому насильство над жінками в цій культурі таке розвинене? В сша культура насильства над жінками))))
      1. zury93
        zury93 Частий відвідувач 20 жовтня 2022 12:28
        "культура насильства над жінками" по всьому світу, і те, що в США або Західній Європі стільки про це говорять, то це не через те, що в них набагато більше випадків. Це тому, що в них дана тема не стигматизована настільки як, наприклад, в Україні.
    2. Гість Меланія
      Гість Меланія Гість 7 травня 2021 10:17
      За весь фільм тілько і чути "Я" "Я" ...
      40% - про "Я, Я...", 40% - про ту хвору потвору, залишок - про вбитих дівчат. От і замислитися треба, що це за вистава? Та паскуда в камері пишається фільмом про його збочення, авторка пишається книгою.... МОЖНА ВБИВАТИ! Треба вбивати..., бо ось як тебе прославлять!
      Фільм має бути просякнутим зневагою до вбивці, насмішками про його хвору натуру і слабкість у нездатності подолати дитячі травми, - бо, курва, в кого цих травм немає! Прирівняти до інших подібних потвор, щоб в нього не лишалося впевненості вийнятковості - вони дУУУУже пестять свою "унікальність"!...
      Ат, ні! - Диффирамби собі-коханій, і злому генію.,і обговорення недоліків суспільства... Безликого та безіменного... Ні, злочинці МАЮТЬ імена: присяжні, щовипускали паскуду, поліцейські та судді, перехожі, що були свідками, але пройшли повз!!!...
      Коротше, дивіться - варте уваги, - але думайте....