Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Гостя

Гостя

The Host
5.8
13+
    Дія відбувається в майбутньому. Земля скоро позбудеться всіх своїх гомо сапієнс. Інопланетні загарбники, байдужі і жорстокі, що спустошили вже чимало світів, успішно освоюють наш. З непроханими гостями складно боротися — вони невидимі. Безтілесні Душі вторгаються в людські тіла, витісняючи розум і спогади. Зовні «носій» залишається колишнім, видають лише очі, але нічого людського, крім оболонки в ньому вже немає. Справжніх людей залишилися лічені одиниці, схоже, доля людства вирішена. Але, як визнають самі прибульці, ми занадто емоційна раса. Можливо, в цьому ключ до порятунку планети...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Гостя» 2013 українською мовою онлайн безкоштовно

    +49 55

    Відгуки (2)
    1. N_Sh
      N_Sh Постоялець 10 червня 2024 22:17
      Чудовий фільм. Звісно, від книги відрізняється, але для 2013 року досить не поганий. Сірша Ронан впоралась зі своїми гг на всі 100 відсотків чудово. Дивлюсь не вперше, але післясмак завжди приємний.
    2. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 13 лютого 2024 02:38
      Обожнюю цей фільм, хоча книга, як зазвичай, набагато багатша на деталі. Переглядаю не вперше, хочеться повертатися до сюжету.