Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Апгрейд

Апгрейд

Upgrade
7.5
    Автомеханік Грей не визнає високі технології, які заполонили світ. Він захоплюється лагодженням старих машин для клієнтів і не хоче осягати нові технології. Одного разу герой вирушає разом з дружиною передати відремонтований автомобіль одному багатому клієнтові — власникові технологічної компанії. Але на зворотному шляху пара потрапляє в аварію. Коли герой приходить в себе в лікарні, він дізнається, що тепер паралізований нижче шиї. Той самий багатий клієнт відвідує Грея і пропонує йому впровадити експериментальний чіп, який поверне рухливість. Герой йде проти своїх принципів і погоджується...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Апгрейд» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +172 200

    Відгуки (9)
    1. voksus
      voksus Новачок 30 серпня 2024 11:14
      Так, це вражаючий фільм. Не очікував. Оцінка на IMDB цілком очікувана, бо вважаю що більше 7.0 насправді це досить високий рівень.
      Коротше, дуже раджу.
      Сюжет як і завжди можна оцінити лише після повного перегляду і він виявився крутим. Це дуже майстерно коли головна розв'язка йде у самому кінці і все стає ясно.
      Але також операторська робота (хоча це по факту на справді пост-обробка) [s]коли стабілізація фокусу на голові як підкреслення того, що вся боротьба коїться саме там,[/s] дуже круто передає атмосферу сприйняття.
      PS Логан Маршалл-Грін мені дуже здався схожим на Тома Гарді, тому коли в титрах я почув Бенедикт Гарді, то мені здалося що це він його якийсь родич, типу брат. Але я помилився)
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 3 червня 2024 01:31
      Воууу. Для мене це несподіванка. Технології, майбутнє і крутий детектив водночас. Браво. Я в захваті, розв'язка просто топ. Додаю у список ульблені.
    3. 044
      044 Новачок 25 листопада 2023 18:52
      мене, в свій час, фільм вразив. ілюзія контролю.. кінець ошарашив.
      гра акторів чудова, класнющий екшн
    4. Гість Костя
      Гість Костя Гість 1 квітня 2023 20:56
      Таке враження, що цей фільм зробили школярі. Високі технології і вмонтована зброя у руках, яку треба заряджати патронами... Дуже слабенько.
    5. Гість Віталій
      Гість Віталій Гість 4 березня 2023 19:49
      Дуже нагадує "Чорне дзеркало". Один з найкращих фільмів за останні років п'ять.