Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Таємничий ліс

Таємничий ліс

The Village
6.6
13+
    Десь в Пенсильванії в селищі Ковінгтон живуть люди, які ніколи не покидали меж своєї громади. Їх поселення оточує похмурий ліс, куди заборонено заходити. Подейкують, що, якщо переступити територіальну межу, чудовиська нападуть на село і всіх знищать. Але одного разу чоловік на ім'я Люцій Гант отримує поранення, для лікування якого місцеві методи не підходять. Вирішивши врятувати коханого, дівчина Айві відправляється через густий небезпечний ліс, щоб знайти людей і роздобути ліки.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Таємничий ліс» 2004 українською мовою онлайн безкоштовно

    +10 26

    Відгуки (3)
    1. Гість Антоніна
      Гість Антоніна Гість 10 жовтня 2022 19:51
      Марна трата часу. Нажаль фільм виявився затянутий і не несе майже ніякої смислової нагрузки. Ні про що. Краще подивитися щось інше.
    2. Гість Iryna
      Гість Iryna Гість 22 квітня 2021 00:47
      Нудна історія з затягнутим сюжетом. Задумка була цікава, але вирішення підвело. Ще раз переконливо, хоча і мимоволі, доведено, що самоізоляція групи людей призводить до виродженння в усіх сенсах. На трилер не дотягує, на детектив - теж. Слабенька мелодрама з пласкими персонажами, у яких відсутній бодай натяк на якийсь розвиток характерів.
    3. Kvashec
      Kvashec Частий відвідувач 16 квітня 2021 20:22
      Фільм надзвичайний, чудовий музикальний супровід, відмінна гра акторів та діалоги