Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Царство небесне

Царство небесне

Kingdom of Heaven
7.3
18+
    Французький коваль Беліан втратив сім'ю — його син помер, а дружина наклала на себе руки. Однак, доля підносить йому сюрприз — приїжджий барон Готфрід називається батьком Беліана і пропонує йому відправитися в Єрусалим. Спочатку відмовившись, Беліан незабаром змушений прийняти пропозицію, адже він скоїв злочин — убив священика, на якому побачив хрест своєї покійної дружини. Через поранення в сутичці його батько гине, а Беліан стає лицарем, заприсягнувшись у вірності Єрусалиму...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Царство небесне» 2005 українською мовою онлайн безкоштовно

    +237 291

    Відгуки (3)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 26 серпня 2024 12:46
      Якщо не брати до уваги мінуси: притягнуту за вуха любовну лінію, «Голлівудські поєдинки на мечах» (хоча в Трої 10/10) та Орландо Блума, то фільм вийшов епічним. Мудра, жорстка і філософська картина, що принесла смерть жанру «блокбастер-історичне кіно» своєю театральною версією.

      Оцінка: 8 з 10
    2. freeman_lex
      freeman_lex Постоялець 6 квітня 2024 23:41
      Чудовий фільм! Дивився його неодноразово. І добре, що тут на сайті режисерська версія - в цю історію хочеться зануритися глибше)
    3. babay
      babay Частий відвідувач 13 лютого 2022 17:55
      дуже цікавий і динамічний історичний фільм і в деякій мірі заснований на реальних історичних фактах.