Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Полювання

Полювання

Jagten
8.3
    Життя сорокарічного Лукаса, схоже, нарешті прийшло в порядок після розлучення. У нього нова подружка, нова робота і навіть відносини з сином, підлітком Маркусом, пішли на лад. Лукаса цінують і поважають, а вихованці дитячого садка, де чоловік тепер працює, обожнюють його. А п'ятирічна дочка його друзів Клара і зовсім закохується в нового вихователя. Звичайно, порядний вихователь м'яко відкидає дитячі почуття, навіть не уявляючи, що це зруйнує його життя. Клара страшно ображається на чоловіка і розповідає директору дитячого садка, що Лукас чіпав її в недозволених місцях. Слух про вихователя-збоченця миттєво розходиться по місту. В одну мить життя Лукаса йде під укіс...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Полювання» 2012 українською мовою онлайн безкоштовно

    +134 150

    Відгуки (8)
    1. brislavska
      brislavska Частий відвідувач 2 грудня 2023 12:58
      Довго відкладала перегляд цього фільму, але коли все ж наважилась, то не пожалкувала. Це справді чудова кінокартина про людські відносини, про взаємодію у суспільстві, і наскільки швидко може зруйнуватися життя людини.
    2. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 27 квітня 2023 10:22
      Зазвичай даних країн фільми-драми якісь нудніші, не визивають емоцій таких як цей фільм. Однозначно Рекомендовано до перегляду. Біль, образа, ненависть, нерозуміння чому так буває несправедливо в житті (а так буває завжди, тільки в кожного по-різному), коли ти живеш хочеш чогось добиватись в житті, а не дають (як не влада, то при "грошах"і т.д.) Сльози на очах за людину, хочеться відразу допомогти. Але кінець трішки не такий мав би бути, до кінця не все зрозуміло стало...
    3. jojhi
      jojhi Постоялець 22 грудня 2022 23:22
      Це - кіно. Кіно без спецефектів. І це не драма. Це трагедія нашої дійсності.
    4. ch-oleg
      ch-oleg Постоялець 16 січня 2022 20:04
      Люблю такі фільми, які «чіпляють», які примушують замислитися про мінливість людських стосунків. Навіть розвинуте суспільство може перетворитися на зграю хижаків, яка готова безжально загризти того, хто випадково або надумано порушив певні цінності.
    5. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 4 листопада 2021 00:07
      Жахаюча несправедливість і біль від неможливості щось довести... Сильний і болючий фільм! Однозначно дивитися!