Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Без сну

Без сну

No dormirás
5.0
    Б'янка — молода актриса, якій ніяк не вдається отримати головну роль в серйозному проєкті через велику конкуренцію. Зневірившись, дівчина вирішує взяти участь в дивній постановці, якою керує її кумир — геніальний режисер Альма Бом. Суть постановки полягає в тому, щоб дати можливість акторам подолати межу своїх можливостей, повністю позбавивши їх сну. Відгородившись від зовнішнього світу в стінах старовинного особняка, де в минулому була психіатрична лікарня, театральна група починає підготовку до вистави. Але через деякий час з акторами починає відбуватися щось дивне...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Без сну» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +15 25

    Відгуки (2)
    1. Гість Валері
      Гість Валері Гість 29 травня 2024 13:48
      Цей фільм просто вау, мені емоцій не вистачить щоб описати вау ефект від режисерської роботи та гри акторів. Фільм з дуже глибоким сенсом, і не вистачить одного перегляду, щоб його зрозуміти. Він одночасно шалений, спокійний та динамічний. Дуже рідко можна натрапити на такі роботи, але ось мені пощастило)
    2. Teoura
      Teoura Гість 16 травня 2024 15:55
      Заради слави, успіху, визнання, грошей люди роблять небезпечні вчинки для свого здоров'я, а інші, мудріші чи хитріші, мають з того користь.