Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кохання по-дорослому

Кохання по-дорослому

This Is 40
6.2
18+
    Картина розповідає про Піта і Деббі — пару з двома дітьми. Скоро подружжю стукне по сорок років, але замість святкування круглої дати вони переживають кризу середнього віку, адже у обох них купа причин для хвилювань. Пара планує провести велику вечірку, але за кілька днів до свята, на них обрушуються додаткові неприємності. У магазинчику Деббі завівся злодій, а останній реліз звукозаписної компанії Піта повністю провалився. Старіюче подружжя може втратити будинок, і зараз вони дуже потребують підтримки одне одного...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Кохання по-дорослому» 2012 українською мовою онлайн безкоштовно

    +25 37

    Відгуки (3)
    1. Mr Nikolaus
      Mr Nikolaus Частий відвідувач 22 червня 2024 12:45
      Кохання по дорослому" - прикольний та цікавий фільм із безліччю кумедних моментів та ситуацій. Це напевно найдовша комедія (тривалістю 134 хв), яку коли-небудь доводилось переглядати...)) Проте дивитися було легко. Прекрасна гра акторів. Дане кіно сподобається всім любителям романтичних комедій про сімейні цінності та спільне подолання труднощів. Звичайно не обійшлось без вульгарних моментів, тому дана кінострічка не для усієї сім`ї (якщо є неповнолітні). Один раз можна переглянути 8/10.
    2. О-ка
      О-ка Новачок 2 лютого 2024 03:34
      Фільм про рутинність багаторічного сімейного життя, без претензій на екслюзивність чи хіт, з долею гумору та оптимізму та без глобальної теми чи мети.
    3. Гість тетяна
      Гість тетяна Гість 15 листопада 2022 10:43
      дурний фільм, реально ні про що... очікуєш очікуєш якоісь логічної розвязки а ось і титри...