Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Щасливчик

Щасливчик

The Lucky One
6.4
13+
    Під час проходження служби в Іраку морський піхотинець Логан Тібо знаходить фотографію дівчини з написом на зворотному боці «Бережи себе». У цей момент на їх загін нападає противник, але Логан залишається в живих, і починає вважати, що ця фотографія врятувала йому життя. Після повернення в Америку він вирішує відшукати таємничу незнайомку.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Щасливчик» 2012 українською мовою онлайн безкоштовно

    +336 426

    Відгуки (4)
    1. Гість Оля
      Гість Оля Гість 20 лютого 2024 16:21
      Дуже люблю цей фільм. переглядаю часом. Він який надзвичайно тплий, близький. Дуже простими чіткими режесерськими прийомами показано драму, біль, перепетії життя, помилки, поставлений вибір і все це існує в гармонії з красою почуттів, природи, відновлення внутрішньої сили )

      ще мені подобається тут Зак Єфран)) з короткою трижкою - такі виразні очі, він такий спокійний ))))

      геро розвиваються, впливають на життя один одного і роблять вибір - проявляючи свою суть, обираючи як би не було страшно : )

      відчуття від фільму 0 наче ти коло каміну с близьким другом читаєш крину про спражню історію, преживаєш її, наслоджуєшься теплом і тишею моменту і цінуєшь його ще з більшою силою
    2. Гість Лілія
      Гість Лілія Гість 30 квітня 2022 00:32
      Ніжний романтичний фільм, трішки війни, трішки суму і багато кохання. Фільм дуже сподобався
    3. Svitlanasl
      Svitlanasl Частий відвідувач 9 квітня 2022 20:55
      мені дуже сподобався фільм. Легкий, але водночас глибокий. Про почуття, взаємовідносини і вміння залишатися людиною...Рекомендую
    4. Monna Vonna
      Monna Vonna Частий відвідувач 19 червня 2021 23:25
      Буквально гарний фільм - дуже красиво зображена природа і любовні сцени.Загалом романтичний фільм для дівчаток будь-якого віку.