Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Хранитель часу

Хранитель часу

Hugo
7.5
7+
    Залишившись сиротою, дванадцятирічний Г'юго Кабре живе на вокзалі разом зі своїм дядьком. Метою всього життя Г'юго стає бажання відновити загадкову механічну ляльку, яка залишилася йому в спадок від батька. Для цього йому потрібні деталі, які він потихеньку тягає у місцевого продавця іграшок Жоржа Мельєса. Але одного разу Жорж ловить його на гарячому і відбирає блокнот з кресленнями, без яких відремонтувати ляльку буде неможливо. Хлопчик знайомиться з онукою Мельєса, дівчинкою на ім'я Ізабель. Несподівано виявляється, що онучка носить на шиї талісман, який дуже схожий на ключ до механічної ляльки Г'юго. У хлопчика з'являється шанс розгадати секрет ляльки...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Хранитель часу» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +40 58

    Відгуки (1)
    1. Гість Олена
      Гість Олена Гість 9 грудня 2021 00:04
      Ідея фільму непогана, але дві години - це забагато як для дитячого фільму. А для дорослих занадто наївно і передбачувано. Сподобався актор - хлопчик, що зіграв головного героя, дуже природний і талановитий.