Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Без обличчя

Без обличчя

Face/Off
7.3
18+
    Під час замаху на співробітника ФБР Шона Арчера терорист міжнародного рівня Кастор Трой влучає в його п'ятирічного сина, що призводить до трагічної загибелі дитини. Охоплений жагою помсти батько проводить шість років у пошуках злочинця і його брата, але їх довгоочікуваний арешт тільки створює нові труднощі на шляху героя. Для порятунку сотень людей агентство пропонує Шону перевтілитися у свого заклятого ворога, зробивши неймовірну пластичну операцію. Це рішення стає для нього фатальним і призводить, здавалося б, до непоправних наслідків.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Без обличчя» 1997 українською мовою онлайн безкоштовно

    +34 42

    Відгуки (4)
    1. Теребовля
      Теребовля Гість 8 грудня 2023 02:13
      Фільм дійсно непоганий, але до супер фільму не дотягує. Моментами сюжет якийсь тривіальний і ненадто віриш в його реалістичність, через що починаєш менше співпереживати героям. [s]Наприклад, дивно як так просто Кастор Трой втік з лікарні після операції і як так просто Шон Арчер втік з в'язниці, наче там всі навколо NPC, чому ФБР тупо обстрілюють будинок спільника братів Трой Ніка Кассаветіса наче якась банда а не правоохоронні органи[/s]
    2. Гість Юрій
      Гість Юрій Гість 12 травня 2023 02:31
      А знаєте, коли кажуть, що в сучасних фільмах непойми шо, а от раніше знімали.. то цей фільм нагадав що раніше було те ж саме - притягнутий за вуха сюжет, тупий екшн і поверхневість.
    3. Ksana.v.v
      Ksana.v.v Частий відвідувач 23 січня 2023 20:36
      Не дивлячись на вік, фільм цікавий і через майже три десятиліття)
    4. Тернопіль_1540
      Тернопіль_1540 Постоялець 12 липня 2022 23:04
      Хоч фільм і з 90-х, але він дуже і дуже непоганий.