Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Батько

Батько

The Father
8.2
    Ентоні — літній лондонський аристократ, який проживає в просторій квартирі, але вже не може самостійно про себе подбати, чим обтяжує свою дочку Енн. Після того, як жінка зустрічає коханого чоловіка і хоче перебратися до нього в Париж, вона приступає до пошуків підходящої доглядальниці і наймає на роботу молоду і наївну Лауру. 80-річний старий, що губиться в часі, оточенні і навіть плутається у своїх мемуарах, стає дуже запальним і підозрілим, не здатним зрозуміти, що відбувається навколо нього.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Батько» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +106 124

    Відгуки (9)
    1. Гість ірина
      Гість ірина Гість 17 вересня 2024 13:47
      Важкий для перегляду. Але на деяких чекає і така старість. Гра Хопкінса неперевершена.
    2. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 11 серпня 2024 00:37
      Неперевершена гра акторів, фільм про справжню любов до батьків і про складність приймати деякі рішення. Це фільм який змушує думати про нього вже після перегляду. Рекомендую.
    3. galinadonetsk
      galinadonetsk Частий відвідувач 16 червня 2024 17:57
      Я не знаю, як Хопкінс погодився на цю роль, але зіграв він її геніально
      Неперевершене кіно - важке, але таке людяне й світле...
      Важливо знати, що настане той час, коли ми станемо батьками своїм маленьким батькам.
      Дай Боже всім сил.
    4. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 24 березня 2023 09:55
      Глибокий і дуже сильний фільм. Розкриває перед глядачем закриті проблеми з якими може стикнутиськожен. Цей фільм наче інструкція до старості, ми ніколи не можемо знати, що є в душі у думках розуної зрілої людини і чи в силах вона керувти, розуміти все що зараз відбувається. Це наче посібник для розуміння певних змін. Дивлячись фільм було не просто зрозуміти чиактори грають свою роль чи проживаютьїї передкамерами. 10з 10
    5. Гість Валентина
      Гість Валентина Гість 10 березня 2023 02:02
      Дуже сильний і глибокий фільм. Навіює на роздуми, сумні, глибокі.... Торкається глибини душі... Біль, печаль, розпач... можливо, навіть, страх. Роздуми.. Думаю, кожен його розуміє по своєму(якщо взагалі розуміє). Тому що кожен під час перегляду знаходиться на своєму етапі життєвого шляху. Але це мабуть і є головною метою цього фільму. Дякую за цей витвір мистецтва.