Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Астрал: Онлайн

Астрал: Онлайн

Host
6.5
    Перебуваючи на карантині через пандемію COVID-19, шестеро друзів вирішили проводити щотижневі онлайн-зустрічі в додатку Zoom, щоб залишатися на зв'язку один з одним. Коли настає черга Гейлі організовувати розваги для вечора, вона наймає медіума для проведення спіритичного сеансу. Нудьгуючи, Джемма хоче трохи повеселитися і придумує похмуру історію про те, як вона вступила в контакт з приятелем, який наклав на себе руки. Неймовірним чином вигадка Джемми сприяє появі озлобленої демонічної істоти, а в будинках друзів починають відбуватися незрозумілі і лякаючі події...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Астрал: Онлайн» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    +14 40

    Відгуки (2)
    1. OddGentleman
      OddGentleman Новачок 20 серпня 2023 10:56
      Це було набагато краще, ніж я очікував.

      Це малобюджетний фільм, створений із обмеженнями, і ту, як це сприяло фільму, — це породження креативності. Я думаю, що цей фільм досить моторошний. Коли я дивився його, я був на межі. Мені також сподобалося, що фільм був таким коротким, у режисерів була ідея, і вони створили його, для них було байдуже, що він не перевищував позначку в півтори години, вони не заповнювали його.
    2. Ода
      Ода Гість 19 липня 2023 22:27
      Ну…таке)
      Якщо треба один словом охарактеризувати цей фільм, то тоді слово буде «шопопало».
      Не раджу на нього навіть марнувати свій час!
      Моя оцінка 0/10