Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Леонардо

Леонардо

Leonardo
7.2
16+
    Вчений, художник, винахідник, геній. Леонардо да Вінчі був одним з найвидатніших людей свого часу, зробив безліч великих відкриттів і зробив величезний вплив на світове мистецтво. Біографічна драма «Леонардо» розповідає про те, як жив і як творив італієць, як він був одержимий досконалістю, як прославився і чим надихався, коли створював свої шедеври. Крім того, серіал розкриває таємницю взаємин Леонардо да Вінчі з натурницею Катериною да Кремона, яка була отруєна.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Леонардо» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +114 120

    Відгуки (4)
    1. branka
      branka Частий відвідувач 30 березня 2023 20:18
      Серіал мені дуже сподобався. Гра акторів, атмосфера середньовіччя, картинка - все прекрасне. Фільм дуже неквапливий, сповнений різними роздумами і це може здаватись дещо нуднуватим. На цей серіал не залипнеш, але і облишити не зможеш.
    2. Гість Костянтин
      Гість Костянтин Гість 24 жовтня 2022 10:24
      Чудовий серіал. Особливо тендітно зображена сюжетна лінія відносин Леонардо та Катерини.
    3. nadis
      nadis Гість 30 квітня 2021 18:18
      фільм супер вийшов [s]але шкода що його зробили вираженим геем, адже свідотств про те що він таким і був немає, і орієнтуватися на "гейство" Леонардо тільки з судового рішення про содомію то не сильно то і прикрашає фільм[/s]
    4. bilous
      bilous Частий відвідувач 19 квітня 2021 23:39
      Цей серіал вартий перегляду, особливо для тих хто захоплюється такими геніями як Леонардо. Гра акторів, сюжет, зміна локації на високому рівні. Супер