Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Рестлер

Рестлер

The Wrestler
7.9
18+
    У центрі сюжету захоплюючої драми — знаменитий рестлер на ім'я Ренді Робінсон. Дія фільму відбувається на початку 2000-х. Двадцять років тому Ренді був відомий, затребуваний і непереможний. Але тепер часи змінилися. Реслінг вже не такий популярний, як раніше. Ренді ледве зводить кінці з кінцями. Але він все так само бере участь в змаганнях і відмінно тримається на рингу. Одного разу поєдинок закінчується плачевно. Герой переносить інфаркт, а потім складну операцію. Після реабілітації Ренді намагається змінитися і надолужити прогаяне в звичайному житті.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Рестлер» 2008 українською мовою онлайн безкоштовно

    +16 18

    Відгуки (2)
    1. PanKit
      PanKit Новачок 18 січня 2024 21:49
      Вчора вчеором дивися цей фільм. Засумував, захотів закурити. Рекомендую.
    2. Гість Володимир
      Гість Володимир Гість 25 березня 2021 21:03
      Дивився 10 років тому, ще шмаркачем. Неймовірно сильний фільм, не про реслінг. Досі пам’ятаю старждання героя. Зрештою, так виглядає життя — ми старіємо і опиняємось у повній срац*. намагаємось щось з цим зробити і не знаємо що вийде. Залишається пити пиво, щоб загубитись на період перегляду фільму.