Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Незворотність

Незворотність

Irréversible
7.3
18+
    Алекс вагітна, але ще не встигла сказати про це своєму хлопцеві Маркусу. Одного разу разом зі своїм другом П'єром парочка відправляється в клуб на нічну вечірку. У веселій компанії Маркус трохи загуляв, а Алекс необачно вирушила додому одна по підземному переходу, залитому червоним світлом, де її і зустрів жорстокий ґвалтівника, який нахабно познущався над дівчиною. Два її молодих чоловіка — колишній і нинішній, не стримавши гнів, вирішують досягти справедливості.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Незворотність» 2002 українською мовою онлайн безкоштовно

    0 52

    Відгуки (2)
    1. Гість Іван
      Гість Іван Гість 7 січня 2022 04:39
      Дивився цей фільм ще 14-15 років тому. Але досі пам'ятаю, що сцена зі зґвалтуванням Моніки Белуччі, ймовірно, найжорстокіша і найогидніша річ яку я коли-небудь бачив. Людям з нестійкою психікою і підліткам не рекомендую. Хоча чого там, нікому не рекомендую.
    2. lrk
      lrk Гість 29 грудня 2021 07:07
      Завдяки цьому та іншим висєрам Гаспара Ное єдине, чого можна дізнатися, що Гаспар Ное — дегенерат. Така інформація, як на мене, не вартує часу на перегляд.