Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Том і Джеррі

Том і Джеррі

Tom and Jerry
5.3
7+
    Коли мишеня Джеррі зламав музичний інструмент, що належить настирливому коту Тому, що мріє стати великим піаністом, між ними починається справжня війна. Незабаром Джеррі вдається пробратися до фешенебельного готелю, в який нещодавно влаштувалася працювати Кайла в якості співробітника відділу планування заходів, очолюваного старомодним Теренсом. У міру того, як в готелі ведеться підготовка до розкішного весілля, Кайла помічає невловимого мишеня, а потім звертається за допомогою до Тома, щоб позбутися від Джеррі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Том і Джеррі» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +397 513

    Відгуки (3)
    1. Yellow_man
      Yellow_man Гість 29 січня 2022 01:26
      Особисто для мене фільм НІЯКИЙ (((
      Так, хтось може не погодитись, але вибачте моя думка ))
    2. Dorian Grimm
      Dorian Grimm Частий відвідувач 27 березня 2021 23:30
      Фільм просто ніякий і це ще м'яко сказано!
    3. Juliia Nyshchuk
      Juliia Nyshchuk Новачок 19 березня 2021 15:57
      Це найкраще, що могли створити режесери в сфері кіно. "Том і Джері" - це мультфільм мого та сподіваюся, що багатьох людей у світі. Їхні пригоди передивляюся і досі, тому хочу сказати, дякую, режесеру Тіму Сторі за ідею фільму, а сайту за переклад він бездоганний. Рекомендую подивитися, якщо ви фанати мультфільмів "Disney". Та якщо ні то всеодно подивіться фільм легкий та з нодками гумору.