Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Пошук

Пошук

Searching
7.6
13+
    Через день безуспішних спроб зв'язатися зі своєю дочкою всіма можливими видами месенджерів і опитавши друзів в соціальних мережах, Девід дзвонить в поліцію із заявою: його дочка зникла. Розслідувати справу призначають кращого детектива Розмарі Вік, але Девіду цього недостатньо, і він зламує комп'ютер дочки-підлітка, який зберігає занадто багато таємниць. Напружена детективна історія розгортається на екрані ноутбука, але тримає увагу не гірше класичних детективів з оффлайн-сюжетами.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Пошук» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +83 121

    Відгуки (8)
    1. Марина..
      Марина.. Новачок 3 травня 2024 20:29
      Фільм неймовірний! Раджу переглянути. Спочатку було трохи нудно, але коли сюжет почав загострюватися стало дуже цікаво. До кінця не знала що сталося. 10/10
    2. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 21 січня 2024 01:41
      Фільм лайно, люди які пишуть схвальні відгуки або неадекватні або боти. Сюжет лажа і надторозтягнутий, сценарій нереальний таке враження, що студентиписали, розв’язка банальна, гра акторів відстій. Дивився тільки через хороші відгуки, нікому не раджу.
    3. Вікторія Р.
      Вікторія Р. Гість 21 січня 2023 00:40
      Фільм цікавий - 10 з 12 балів. Початок може видатися так собі, але далі сюжет закручується...
    4. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 11 травня 2022 03:10
      Не звичний формат фільму, спершу набридала картинка,та коли сюжет став загострюватись, стало цікаво. Фільм тримає у напруженні до останньої секунди. А розв'язка... Переглянути варто, бо після виникає питання чи добре ти знаєш свою дитину/сестру/брата, якщо ні то...не проґав. 8 з 10
    5. Гість Євген
      Гість Євген Гість 23 травня 2021 19:04
      Безсмістовна білєбірда про фігового батька, вимкнув через пів години