Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бійка в блоці 99

Бійка в блоці 99

Brawl in Cell Block 99
7.1
    Колишній боксер і наркодилер Бредлі Томас намагався зав'язати зі злочинним минулим, але воно затягнуло його назад. Загнаний в глухий кут, Бредлі наймається кур'єром до свого приятеля-наркоторговця, невдовзі попадається на гарячому і відправляється до в'язниці на 7 років. Але найстрашніше починається на свободі — в заручниках опиняється його вагітна дружина. Щоб врятувати кохану і ненароджену дитину, ув'язненому доведеться діяти за ґратами.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Бійка в блоці 99» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +15 31

    Відгуки (3)
    1. bbird
      bbird Гість 10 липня 2024 00:18
      можна погодитись, що сюжет простий, прямолінійний і передбачуваний. але такі фільми дивляться за їх атмосферу і діями героя. так, тут є треш в кінці фільму.
    2. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 3 березня 2024 18:27
      [s]Чудовий контраст проти хепіендів.[/s] Прямий, простий сюжет для тих, хто шукає брутальності. Ніяких соплей, лише рафінований треш. Дякую за стрічку.
    3. DimassZ23
      DimassZ23 Новачок 10 квітня 2022 23:47
      дешевий бойовик. герой не росте і сюжет банальний. висновок простий - не порушуйте закон. А якщо порушуєте то лише з планом на чорний день та провіреними людьми.