Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


13 привидів

13 привидів

Thir13en Ghosts
5.6
18+
    Зовсім недавно помер багатий дядько Артура, який залишив йому величезний будинок. Це сталося вчасно, оскільки будинок Артура згорів дотла. Племінник переїжджає в новий дім разом зі своїми дітьми. Але це житло досить ексцентрично: скляні стіни з незрозумілими написами, автоматичні двері, які живуть своїм життям. Незабаром Артур знайомиться з колишнім керуючим будинком, який трохи прояснює, що відбувається, для нового спадкоємця. Виявляється, дядько Артура колекціонував привидів. Написи на стінах — заклинання, які не дозволяють привидам вибратися назовні. Але що далі чекає Артур в цьому будинку?
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «13 привидів» 2001 українською мовою онлайн безкоштовно

    +20 28

    Відгуки (2)
    1. Vse
      Vse Постоялець 30 травня 2024 14:16
      Фільм застарів. Це відчувається з самого початку. В непереконливій грі акторів. Але рада, що не кинула дивитись. Сама історія цікава. Не дивлячись на те, що це вже ремейк фільму 1960-го, прямо хочеться, щоб зняли сучасний фільм з цією жахливою казкою. Був би хіт.
    2. sharleen
      sharleen Постоялець 11 травня 2023 23:38
      Від самого початку нудно. Для 2001 року саме те, в той час подивилася б цей фільм із задоволенням. Але зараз вже не лізе такий формат. Затягнуто, багато діалогів на початку, коли треба хоч чимось зачепити.