Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Гра Джеральда

Гра Джеральда

Gerald's Game
6.5
    Сюжет фільму розповідає про сімейну пару — Джеральда і Джессі, які відправляються в заміський будиночок біля озера, щоб провести вихідні в тиші і спокої, далеко від суєти великого міста. Однак спокійний відпочинок закінчується, не встигнувши початися, обернувшись справжньою драмою. Під час інтимних утіх Джеральд вмирає від серцевого нападу, а Джессі залишається прикутою наручниками до ліжка. Усвідомлюючи безвихідь ситуації, Джессі починає божеволіти, згадуючи всі кошмари, пережиті в дитинстві...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Гра Джеральда» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +61 115

    Відгуки (6)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 24 липня 2024 01:22
      Не читала книгу, може і шкода, але фільм якийсь важко-дивно-моторошно-цікавий. Головна героїня переживає наче кілька життів воодночас. Певні моменти дратують своєю безглуздістю, наче як таке можливо, але воно затягує і ти в очікуванні розв'язки, може якогось крутого повороту... Було цікаво, переглянути варто.
    2. Blekota
      Blekota Частий відвідувач 8 липня 2024 17:25
      попри те, що книжка й фільм здаються абсолютно різними всесвітами, це все-таки непогана екранізація. так, вона сама по собі, відірвана від тексту, але я не можу сказати, що кіно настільки погане, щоби не радити його іншим)
    3. cmnfckmemoboy
      cmnfckmemoboy Новачок 7 липня 2024 21:58
      книга та фільм - два різні всесвіти (тут для кого що буде найкращим та найгіршим). але єдине, що мені сподобалося - бридкі моменти, які через свою різкість нагоняють паніку під час перегляду.
    4. aegri_somnia
      aegri_somnia Новачок 8 травня 2024 15:12
      Щиро вважаю, що не всі книги можна екранізувати і така сама історія з цією. Не можу сказати, що фільм прям поганий, проте він не передає всю ту атмосферу, яка була в книзі.
    5. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 12 листопада 2023 17:47
      Хто читав книгу, не дивіться цю жалку спробу екранізувати крутий роман великого Стівена Кінга. Пародія, а не фільм.