Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Поки є час

Поки є час

The Keeping Hours
6.3
    Марк та Елізабет щасливо живуть зі своїм сином Джейкобом, але одного разу жахлива автомобільна аварія позбавляє їх сина. Горе поступово руйнує гармонійну сім'ю: невтішні батьки звинувачують у тому, що трапилося, одне одного і самих себе. Не в змозі пережити страшну трагедію разом, Марк та Елізабет розлучаються, щоб почати все з чистого аркуша. Марк присвячує весь свій час юридичній кар'єрі та багато п'є, а Елізабет зустрічає іншого чоловіка і виходить за нього заміж. Якось Марк прибирає в їхньому старому будинку, який він вирішив продати, і бачить там примару покійного Джейкоба. Чоловік розповідає Елізабет про своє відкриття, і разом вони починають відвідувати хлопчика та проводити з ним час...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Поки є час» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +35 37

    Відгуки (2)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 17 листопада 2023 15:24
      Це триллер з драмою, ну точно не жахи. Кіно глибоке, душевне сумне і радісне водночас. Фільм про прощення про любов про самопожертву. Так його бачу я. Раджу до перегляду 9 з 10 вартий однозначно.
    2. Гість Тимофій
      Гість Тимофій Гість 19 травня 2022 01:55
      фільм нормальний. раджу подивитися, хоча це не жахи, скоріше драматична містикка. Слава Україні !!