Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Остання відпустка

Остання відпустка

Last Holiday
6.6
13+
    Талановита, добра, але самотня мешканка Нового Орлеана Джорджія Берд працює продавцем посуду. Її мрії про красиве життя, власний ресторанний бізнес і поїздці на розкішний курорт існують тільки на папері, в блокноті зі списком бажань. Поштовхом для того, щоб втілити в життя хоча б одну із заповітних цілей, стає візит до лікаря, який повідомляє Джорджії шокуючу новину — вона смертельно хвора і скоро помре. Грошей на дорогу операцію у неї немає, зате її заощаджень вистачить на незабутню останню відпустку. Кинувши все, Джорджія відправляється на відпочинок в шикарний готель. Її розкріпачена поведінка вводить в оману місцевих мешканців, які помилково приймають її за дивачку-мільйонерку. Джорджія, в свою чергу, не поспішає нікого переконувати.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Остання відпустка» 2006 українською мовою онлайн безкоштовно

    +88 102

    Відгуки (2)
    1. Гість Роман
      Гість Роман Гість 2 січня 2024 02:21
      Це найкращий новорічний та різдвяний фільм з останніх мною побачених. Я захоплений. Під враженням другий день. Дуже легке в гарне кіно.
    2. Гість Nata
      Гість Nata Гість 20 липня 2022 10:31
      Надихаючий фільм. Потрібно жити сьогодні, не відкладати життя! Життя дає нам стільки можливостей для насолоди, і лише ми вирішуємо, як ними скористатися, чи відкинути їх.