Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Занепад цивілізації

Занепад цивілізації

Extinction
5.8
18+
    Сюжет розгортається навколо Пітера, який живе зовсім звичайним, нічим не примітним життям. Кожен день чоловіка наповнений рутиною: робота, будинок, сім'я. Але звичний уклад життя Пітера порушують нічні кошмари, які починають мучити його. У своїх снах Пітер бачить жахливу картину занепаду людської цивілізації через вторгнення войовничо налаштованих прибульців, які руйнують міста і знищують людей. У нічних кошмарах Пітер усіма силами намагається врятувати свою сім'ю. Ці сни починають сильно впливати на душевне здоров'я Пітера і врешті-решт він змушений звернутися за допомогою в спеціальну клініку, де його побоювання з приводу прийдешньої біди лише посилюються...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Занепад цивілізації» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +31 53

    Відгуки (5)
    1. Вбивця Молекул Повітря
      Вбивця Молекул Повітря Гість 8 березня 2024 08:00
      Ідея фільма непогана у чомусь оригінальна, враховуючи сюжетний прихований поворот. Й на цьому тримається увесь фільм.... А далі рвано й майже безмістовно.... Питання хто має бути господарем на власній планеті - лишається без усіляких натяків відкритим., Й дивно що взагалі воно відкрите.... та навіть якщо й так, то неможливо визначитись з відповіддю, адже, сценарій цього не відкриває, бо нема як - знято так. А вже що саме він відкриває - ви здивуєтеся безмістовним примітивізмом у його ж забуття.
      Сюжет та сценарій недорозвинуті та не розкриті як потрібно, дуже скупо. Гра акторів слабенька, хоча помітно, що вони старалися. Нетфлікс розчаровує й надалі.
    2. Гість Руслан
      Гість Руслан Гість 14 серпня 2023 21:26
      Цікавий сюжет. Неочікувана розв'язка. Любителям наукової фантастики, думаю сподобається. 10 з 10.
    3. Гість V1to08
      Гість V1to08 Гість 16 липня 2022 01:35
      Так, дійсно не погане кіно. Задумка є і актори знайомі хоч і не дорогі але вже десь бачив.. а те що трохи трансове- так як на мене інакше б думку і не донесли..
    4. Alex
      Alex Гість 16 липня 2022 00:36
      Справді дуже чудовий фільм. Дуже сподобався. Щиро кажучи, сюжет рельно не очікуваний. Раджу подивитися.
    5. Степан Безкрайній
      Степан Безкрайній Гість 13 жовтня 2021 20:06
      Хороше кіно. Малобюджетне але хороше. Варте перегляду! рекомендую. 8 з 10