Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кривава земля

Кривава земля

Bloodlands
6.7
18+
    Коли з озера дістають автомобіль, чий власник Пет Кінан був викрадений, досвідчений детектив Том Браннік вважає, що злочин міг скоїти Голіаф — невловимий серійний вбивця. Двадцять років тому Голіаф вбив кількох людей, включаючи дружину Тома, а потім безслідно зник. Незважаючи на застереження свого старого друга Джекі Тумі, Браннік і його команда знову починають працювати над справою Голіафа, сподіваючись, що це допоможе їм розслідувати викрадення Кінана. У міру того, як вони отримують нові факти про вбивства, що сталися двадцять років тому, Том з'ясовує, що хтось намагався приховати правду про вчинені серійним вбивцею звірства...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Кривава земля» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +72 90

    Відгуки (3)
    1. lynt
      lynt Новачок 4 травня 2021 12:25
      Хороший детектив, дія якого відбувається з вплетенням в сюжет недавньої британської історії; і досі непростих взаємовідносин протестантів та католиків у Пн. Ірландії. Досить цікаво дивитись і екстраполювати на українське майбутнє визволеного Криму.
      Я б переклав назву фільму, як "Земля, що кровить" - через "незагойні рани" суспільства, що ніяк не можуть надійно зарубцюватись.
      1. Antihrist Nedouchka
        Antihrist Nedouchka Постоялець 19 червня 2021 20:52
        Гарне зауваження. І сам Несбітт -з Північної Ірландії.
    2. Chenz
      Chenz Частий відвідувач 22 березня 2021 01:50
      Хороший детектив, любителям жанру раджу глянути.