Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бортпровідниця

Бортпровідниця

The Flight Attendant
7.1
18+
    Американська бортпровідниця Кассандра Боуден, що працює в Imperial Atlantic, під час рейсу до Бангкока знайомиться з багатим пасажиром Алексом Соколовим, з яким у неї зав'язується бурхливий роман, що продовжився в готельному номері. Прокинувшись вранці з головним болем від моторошного похмілля, жінка бачить, що її руки в крові, а на ліжку поряд лежить труп Алекса. Не тямлячи, що сталося вночі і боячись викликати поліцію, вона залишає номер і летить в Нью-Йорк, де її вже чекають агенти ФБР, які бажають поставити кілька запитань з приводу того, що сталося в Бангкоку.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Бортпровідниця» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +219 311

    Відгуки (6)
    1. Гість Ліза
      Гість Ліза Гість 22 серпня 2024 21:35
      Дуже не звичне шоу. Не можу сказати, що мене він захопив, перша серія вразила жахливою кількістю алкоголю, та поведінка головної героїні скоріше відштовхувала, взагалі як на мене людина з такою залежністю не може бути бортпровідницею - тому для мене тут занадто не реалістично. Далі було трохи цікаво як же буде виплутуватись, але це було не довго, взагалі майже все шоу дивилась "на фоні" мабуть тому що справді був перегиб по алкоголю, травмам, сюжету і всьому - якось забагато всього. Дуже розчаровував завнішній вигляд, особиво зачіски головної героїні, хоча це скоріш за все було спеціально зроблено для підкреслення образу. Дратувала поведінка подруги-адвоката, та головної героїні тому не знаю яким чудом я додивилась, бо були серії після яких особливого бажання дивитись далі не було. Особливо коли героїня проходила через важкі моменти, які з боку виглядали трохи як ніби її просто плющить. Дякую за коментар про ПТСР - бо я якось не зрозуміла цєї фрази від подруги головної героїні, подумала що це може просто адаптація перекладу - доволі наглядно показано. Але 7 та 8 серії, особливо остання мене приємно вразили і нарешті показали головну героїню з їншого боку, а не тільки те як їй пофігу на майже все довкола. Ріст головної героїні був доволі стрімким - це той випадок коли з занедбаної квітки вимальовується прекрасний, свіжий бутон чарівної і здається зовсім іншої квітки. Проте я не вірю в таку стрімку та сильну трансформаціію просто своїми силами шляхом спілкування з підсвідомістю, прийняття своїх старих травм та їх цілковитої пропрацьовуванності, а після нарешті прийняття себе та любові до себе, без стороньої допомоги це не можливо хоча результати такої роботи дійсно вражають. Взагалом серіал чудовий. Дякую авторам.
    2. meimei
      meimei Частий відвідувач 16 липня 2024 23:57
      Драма, детектив, трилер...мало б бути цікаво. Але комедія все псує. Комедійний трилер - це нонсенс. Бо це вже не трилер. [s]Думки наяву героїні з мертвим - як варіант, але цього надто багато. І вони подаються власне в комедійному (начебто, бо по факту не смішно) форматі. Всі дії героїні дивні. І ФБР, маючи її фото, знаючи, що вона остання хто бачила його живим і т.д....не арештовує її, а стежить за нею? [/s] Вочевидь, це не детектив і не трилер, а абсурдна комедія. Мене хватило на 3 серії, дуже довго і нудно.
      1. meimei
        meimei Частий відвідувач 17 липня 2024 00:03
        Явне перебільшення і по емоціях і з алкоголем. Якщо стільки пити, а ще й горілку, то поведінка буде іншою, і зовнішій вигляд, і зрештою ходьба. А її щось ніц не бере. Нашо тоді пити, якщо немає ефекту? А емоційно актриса переграє. Не трилер, не детектив, а жарт якийсь.
    3. SashaSasha
      SashaSasha Постоялець 10 травня 2024 20:17
      Класний серіал, хоча я не люблю детективи чи триллери такого плану, але люблю психологію. Те як показана алкогольна залежність та супутні речі, причини, симптоми ПТСР, флешбеки, складні діалоги, як кожна людина бачить свою реальність. Це було цікаво. Хоча як детектив теж круто, захоплює. Перші серії важкувато дивитися, але потім звикаєш до подачі. Гра Кейлі Куоко мене дуже порадувала і місцями вразила.
    4. Арні
      Арні Гість 6 травня 2021 19:02
      Зав'язка сюжету дуже цікава. хоча початок був трохи в стилі "попса". На почаках, псує серіал поганий переклад, але на нього, після певних моментів, вже перестаєш звертати увагу.
    5. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 23 лютого 2021 21:45
      Серіал сподобався, крутий сюжет, прямо прониклась атмосферою перельотів та мандрів, і чесно кажучи скучила за ними. Дякую за озвучку, чекаю нових серій