Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Залишся зі мною

Залишся зі мною

Stand by Me
8.1
    У центрі сюжету — зворушлива історія про друзів, які затіяли пригоду в прагненні довести свою дорослість. Думка знайти труп Рея Бравера біля річки поруч із залізницею у Верна виникла після того, як він підслухав розмову старшого брата. Розбурханий почутим, він переконує друзів, що це відмінний шанс не тільки стати героями, а й випробувати себе, адже дорога до передбачуваного місця загибелі Рея не близька. Зібравши предмети першої необхідності, Верн, Горді, Кріс і Тедді вирушають в дводенний похід.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Залишся зі мною» 1986 українською мовою онлайн безкоштовно

    +53 69

    Відгуки (5)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 26 серпня 2024 12:26
      Дитинство, юність, життя такі швидкоплинні, що ніколи невідомо коли ти бачиш або спілкується з близькою людиною в останній раз. Особливо в наш час. Carpe diem. Ловіть момент.

      Оцінка: 8 з 10
    2. Гість Кетрін
      Гість Кетрін Гість 4 липня 2024 21:33
      Доволі цікавий фільм. Я дуже рідко дивлюсь старі фільми, а тут чогось захотілось. Не пошкодувала, хоча це взагалі не те, чому надаю перевагу. Дуже класно показана дружба хлопців. Мені як і головному герою, життя теж більше не дарувало друзів, як у 12 років.
    3. vsk053
      vsk053 Новачок 29 червня 2024 19:26
      Крутезний фільм вийшов. А всього ж то за повістиною зі збірника знято. Атмосферно, ностальгійно, зворушливо.
    4. Lolek
      Lolek Частий відвідувач 23 квітня 2024 19:26
      Потужний фільм про дружбу, чудова музика та гострі підліткові жарти. Гадаю у всіх нас у цьому віці були такі друзі, з якими легко до краю світу за компанію пройтися, чи не так?)) Рекомендується для сімейного перегляду та ностальгії.
    5. Victor Stasiuk
      Victor Stasiuk Новачок 21 березня 2023 00:15
      Класний фільм про дружбу та почуття підлітків. Рекомендую для спільного перегляду з дітьми підліткового віку.