Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


В її очах

В її очах

Behind Her Eyes
7.2
18+
    Луїза — мати-одиначка, яка зустрічає в місцевому барі привабливого незнайомця. Незабаром з'ясовується, що він є її новим босом, а також одруженим чоловіком. Ось тільки Луїза опиняється не в змозі припинити цей зв'язок. Її життя змінюється найрадикальнішим чином. Жінка стає найкращою подругою дружини свого коханця. Але незабаром героїня починає усвідомлювати, що за подружніми стосунками пари ховається щось зловісне.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «В її очах» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +565 1003

    Відгуки (55)
    1. Гість Joy
      Гість Joy Гість 13 вересня 2024 03:45
      Повна дурня і розчарування після перегляду. Шкода, що я не знала, що першоджерелом є якийсь низькопробний роман. Починалось все непогано, я сподівалася на якісний детектив/трилер з домішками містики (сподівалася, вона буде пояснена іграми розуму та психіки), але десь в середині серіал робить крутий поворот і зводить все нанівець і до повного безглуздя. Відчуваю себе так, ніби мене обдурили, виставили ідіоткою, та вкрали мій час. Жахливий сценарій, в якому все зводиться до фантастики, збігів, ідіотських вчинків головних героїв та повної відсутності здорового глузду. Так, я дуже обурена!
      З хорошого: Ів Г'юсон (Адель) грає чудово! Власне через цю акторку і вирішила подивитися серіал. Друга акторка - не вразила. А от головний актор - це сум, дуже погана гра.
      Мій висновок - не витрачайте на це свій час.
      Якщо хочете якісної суміші детектива, трилера та містики, то раджу подивитися серіал "The Woman in the Wall" з Рут Вілсон у головній ролі.
    2. Анастасія С.
      Анастасія С. Частий відвідувач 24 червня 2024 18:35
      Мені сподобався серіал, і кінець, досить неочікуваний, як на мене.
      Ось так люди йдуть по головам, не дивлячись на ту доброту та любов, що отримують, бо бачать перед собою можливості... На жаль.
    3. ylukovska
      ylukovska Новачок 2 травня 2024 12:13
      Серіал захоплюючий, але фантастичний кінець звів все нанівець. Не можу словами написати розчарування!
    4. Тетяна-Т
      Тетяна-Т Новачок 19 лютого 2024 17:55
      Ну, що я хочу сказати - починалося і майже закінчилося, як крутий психологічний трилер. Але остання серія звела нанівець всі переваги серіалу. Ну добре елементи містики були, але в кінці якийсь цирк.
    5. Гість Марта
      Гість Марта Гість 13 грудня 2023 17:29
      Класний серіал, як на 6 серій. Акторський склад крутий. Вкінці дужеее неочікуваний поворот, не сподівалась на таке. А ті хто пишуть за затягування серій, напевно не дивились Роксолану та Корону чи турецькі серіали.