Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сірано. Встигнути до прем'єри

Сірано. Встигнути до прем'єри

Edmond
7.3
18+
    Маловідомий паризький драматург і молодий батько сімейства Едмон Ростан пише драми у віршах, не знаходячи відгуку ні у публіки, ні у дирекції театрів. Згодом його залишає навіть його муза, а борги та розчарування зростають на очах. Едмон звертається за допомогою до такого ж ентузіаста-невдахи з театрального світу Жана Коклена і обіцяє представити йому блискучу комедію, яку, правда, ще не написав. Зате знайдено головного героя — авантюриста-дуелянта, безстрашного дотепника, поета з м'яким серцем і комічно довгим носом Сірано де Бержерака. Незважаючи на негаразди в сім'ї і в театрі, загальний скепсис і невіру в себе, Едмон знаходить джерело натхнення і рядок за рядком створює шедевр...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Сірано. Встигнути до прем'єри» 2018 українською мовою онлайн безкоштовно

    +21 21

    Відгуки (3)
    1. Новожилова Ірина
      Новожилова Ірина Новачок 15 січня 2024 21:54
      Такого задоволення від фільму давно не отримувала - все гарно, і музика, і актори, і режисура, а переклад українською просто насолода для вух! Чудово провела вечір. Дякую за таке задоволення.... і з посмішкою іду спати....))))
    2. WEAR40
      WEAR40 Гість 15 листопада 2023 19:50
      Фільм - насолода для душі, для очей, для роздумів.
    3. Asi
      Asi Гість 7 червня 2023 20:08
      Чудовий! Півтори години антистресу в наш бентежний час.