Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Милі кості

Милі кості

The Lovely Bones
6.6
13+
    Чотирнадцятирічна Сьюзі Селмон була убита маніяком по дорозі додому зі школи. Вона опиняється в чудовому і загадковому потойбічному світі, звідки вона спостерігає за своєю сім'єю, в той час як її вбивця продовжує жити безкарно. Сьюзі жадає помсти, але починає розуміти, що вона повинна зробити вибір, тому що тільки смиренність дозволить їй відпустити сім'ю і піти туди, де, можливо, буде ще краще...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Милі кості» 2009 українською мовою онлайн безкоштовно

    +107 145

    Відгуки (4)
    1. Lana82
      Lana82 Гість 3 травня 2024 01:44
      Звісно, першоджерела, книги - в рази більше вражають, ніж теле екранізація. Книгу не читала. Але фільм сподобався. Живу за кордоном зараз. За два роки жодного разу не зачиняла вхідні двері. Сьогодні зачинила. Мене фільм вразив. Я б радила до перегляду. А ще буду більш обережною в стосунках з дитиною (раніше ніколи не акцентувала його увагу на обережності. Тепер буду!)
    2. Тернопіль_1540
      Тернопіль_1540 Постоялець 28 липня 2022 22:12
      Дивився цей фільм ще в час коли він вийшов у світ. І досі пригадую, що фільм визвав сильні емоції і я досі пам'ятаю про що в ньому йдеться.
    3. Nik Koz
      Nik Koz Постоялець 28 лютого 2021 00:55
      Звичайно настрій у книзі і тут, однозначно відрізняється, є чимало перетасованих сцен, але водночас збережено чимало важливих деталей у фільмі. Розумію, чому такі низькі оцінки у даній адаптації, все пов'язано з баченням автора та різницею між книгою в фільмом, особливо для жителів США та читачів першоджерела, хоча це не найгірша адаптація я б сказав.
    4. a_s_ua
      a_s_ua Новачок 17 лютого 2021 23:36
      Дивився вдруге цю чудову стрічку. І ні секунди не пожалів. Глибоко, змістовно, загадково, душевно і, звісно трішки сумно... Прекрасна гра акторів. Рекомендую!