Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Полонянки

Полонянки

Prisoners
8.2
    У житті Келлера Довера настав важкий час. День за днем його життя перетворювався в кошмар, адже його маленьку дочку викрали. Вирушаючи на пошуки, ні його дочку, ні її подругу знайти не вдається. За справу береться місцевий детектив Локі. Але чим більше він працює над справою, тим більше питань у нього з'являється. Здавалося б, поліція потрапила в глухий кут, а бідний батько повільно починає втрачати розум. І щоб не зійти з розуму остаточно, він вирішує сам зайнятися пошуками дівчаток. Ніхто не знає, чим обернеться для нього ця складна задача...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Полонянки» 2013 українською мовою онлайн безкоштовно

    +296 330

    Відгуки (9)
    1. Ra29
      Ra29 Частий відвідувач 7 серпня 2024 07:46
      Довгий, напружений трилер про пошуки двох зниклих дівчат в маленькому американському містечку. Розслідування ускладнене тим, що батько однієї з дівчат, не довіряючи поліції, паралельно сам намагається розібратися в злочині. Фільм дивилася заради Джейка Джилленгола, так то я не прихильниця жанру. В цілому, розумію чому фільм багатьом до вподоби, тут є моменти, коли ти не можеш оцінити дії персонажів однозначно - а що би ти робив, якщо зникла твоя дитина? Але мене дратувало оце "всі маніяки", тобто в процесі розслідування сценаристи на вигадували купу фріків, що робить сюжет не надто достовірним. В цілому - варто глянути заради акторів.
    2. romanna
      romanna Частий відвідувач 25 червня 2023 23:18
      Фільм до кінця не завершений, але усе окрім фіналу вартує вашої уваги! Насамперед, він супер цікавий, і однозначно догадатися його розвязку складно) 8/10
      1. Гість Гість
        Гість Гість Гість 12 липня 2023 21:39
        Ну чого ж незавершений - [s]сцена розмови детектива і дружини якраз і показує чим завешилось![/s]
    3. Катеринка
      Катеринка Новачок 26 грудня 2022 19:58
      Чудове кіно, на декілька годин вибиває з реальності, складно відірватися. Цікавий і напружений сюжет в поєднанні з якісною грою акторів.
    4. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 24 жовтня 2022 03:20
      Цікаво, драматичнг, напружено. Класні актори і їх гра. Рада що переглянула цей фільм. Рекомендую
    5. vincellion
      vincellion Частий відвідувач 19 серпня 2022 16:08
      «Полонянки» стали перший фільмом, який споглянула з Джейком Джилленголом. Я можу сказати, що сама поява актора в будь-якій картині може гарантувати її якість. Цей фільм з похмурою атмосферою не виключення, а тому підтвердження.