Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Березневі іди

Березневі іди

The Ides of March
7.1
18+
    Губернатор Майк Морріс націлений брати участь у президентських виборах США. У нього яскрава політична кар'єра, репутація, що суворо оберігається, чарівна усмішка і талант красномовства. Але найважливіше, що у Морріса є чудовий виборчий штаб, де особливе місце займає молодий співробітник Стівен Майерс. Успіхи Майерса привертають увагу конкурентів, які сподіваються переманити його на свою сторону. Майрс відповідає однозначною відмовою. Він сповнений амбіцій і спочатку вірить, що за лаштунками передвиборної гонки можна вести чесну гру. Можна реалізуватися і навіть знайти любов в особі красивої стажерки Моллі Стернс. Але чим завзятіше розгорається боротьба за владу, тим складніше уникати брудних інтриг і угод з совістю.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Березневі іди» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +28 28

    Відгуки (2)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 29 липня 2024 14:38
      Акторський склад у цьому фільмі, просто ...кожен на своєму місці, їх гра неперевершена. Сюжет захоплюючий, події розгортаються динамічно, немає коли нудьгувати. Фільм як на мене про вибір і зміни з ним пов'язані. Про ріст, успіх і втрату у собі чогось людського. Фільм про зраду, вірність, фільм про блеф. А якщо коротко то фільм про перегони які будуються на неправді, прикриваючись чимось великим і благим.
    2. svyatenko
      svyatenko Новачок 5 травня 2024 10:53
      Дуже люблю переглядати цей фільм. Неспішний, сенс криється у діалогах. а не діях. Як на мене, суть набагато глибша ніж. просто низка. зрад. Можна сказати що це посібник зі стратегічного мислення і конкурентної боротьби. Можливо за задумом творців головний герой наприкінці. має викликати відразу, але мені він здається єдиною розсудливою людиною серед всіх, що не зрадила своїм цінностям і переконанням з початку до кінця. Просто відбулася трансформація від романтичного юнака до дорослого чоловіка.