Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Взвод

Взвод

Platoon
8.1
18+
    В основу сюжету картини покладено історію війни у В'єтнамі за участю військових з США. Головного герой — двадцяти п'яти річний Кріс Тейлор, вирішив побачити на власні очі пекло на землі. Для цього видовища йому довелося покинути навчання в університеті, щоб відправитися на війну до В'єтнаму. Живучи в мирній країні, головний герой ніколи не міг припустити, що зможе стати свідком братовбивчої війни. Кріс Тейлор знайомиться з двома американськими солдатами, які несуть службу вже довгі роки. Вони розповідають, з ким, насправді, вони борються. Початковою метою було ліквідувати групування партизан, які почали бунтувати і встановлювати свої правила на території цієї країни. Але коли справа зайшла трохи далі, то солдати побачили, хто ховається за масою бунтівників, і чому гинуть невинні люди...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Взвод» 1986 українською мовою онлайн безкоштовно

    +95 123

    Відгуки (1)
    1. Aethelstan
      Aethelstan Постоялець 26 березня 2022 19:08
      Це найкращий воєнний фільм, на мою думку. Не тільки автентичністю передачі воєнних буднів (а Олівер Стоун знав, що знімав, бо воював сам у В'єтнамі), але і закладеним глибоким змістом у фільмі. Сержанти Барна та Еліас уособлюють два різних типажі солдат: один - машина для вбивства, як в'єтконгівців, так і мирних; другий - гарний солдат, який проте зберіг людяність у собі. Головний герой, Кріс Тейлор, салага, який пішов на війну добровольцем, мусить вибрати, приклад кого він наслідуватиме. Виробити цей вибір на війну, де кожен день гинуть твої товариші, не так просто.