Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дрібниці

Дрібниці

The Little Things
6.3
18+
    Каліфорнія, 1990-і. Колишній детектив, а нині заступник шерифа Джо «Дікі» Дікон відправляється з провінції в Лос-Анджелес для оперативного збору доказів, але через бюрократичну тяганину він змушений залишитися в місті довше, ніж передбачалося. Незабаром він випадково опиняється на місці злочину, а потім виявляє важливий доказ у справі про серійного вбивцю, розслідування якого очолює детектив Джим Бакстер. Вражений професійними навичками колишнього оперативника, Джим неофіційно звертається до Дікона за допомогою, ще не підозрюючи, що спільне розслідування розкриє тривожні секрети минулого його нового напарника...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дрібниці» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +136 194

    Відгуки (14)
    1. JingerW
      JingerW Новачок 15 березня 2024 00:18
      Шикарний фільм, але не очікуйте погонь, перестрілок та екшну. Чимось нагадав «Сім», але більш спокійний. Детективи з Дензелом — топ. Взагалі акторський склад тішить. Лето відіграв шикарно до самого кінця.
    2. Snizhana634
      Snizhana634 Новачок 6 січня 2024 15:13
      Рідко пишу коментарі. Але ж не витримала. Люблю детективи і Дензела. Але цей фільм жахливий. Музика постійна дуже напружує! І взагалі нудний та ніякий.
    3. Гість Аліна
      Гість Аліна Гість 15 листопада 2023 00:33
      Цікавий фільм з відчуттям незавершеності. Кінець передивлялась разів 4, щоб вловити деталі. [s]На мою думку вбивця Джо, він має приступи шизофренії, чоботи які були на вбивці котрі бачила дівчина якій вдалось втекти на початку фільма лежали в його номері в готелі поруч з фото інших жертв. Потім, вбивства котрі почались ще за 5 років до цих подій і являються продовженням серії тих вбивст - єдину жертву котрій вдалось вижити після численних порізів застрелив Джо, тим самими прибравши свідка. Ну і червона шпилька яку він надіслав детективу, щоб у того відпали докори сумлінь, що сереійним вбивцею був псих якого зіграв Летто, він її просто купив так як ящик з купою доказів про які він говорив детективу виявився пустим.[/s]
    4. Гість Michał
      Гість Michał Гість 22 липня 2021 15:01
      Закінчення фільму взагалі не те на що я очікував...А загалом на раз зайшов.
    5. Валя
      Валя Гість 24 лютого 2021 18:04
      Фільм чудовий, якщо в житті робиш помилки завжди є місце для сумнів, інколи правильне рішення залишити, щось позаду. Дивіться і проводьте свої паралелі.