Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Палмер

Палмер

Palmer
7.3
18+
    Отримавши умовно-дострокове звільнення з в'язниці, Едді Палмер повертається в рідне містечко в Луїзіані, щоб почати життя з чистого аркуша. Його бабуся Вівіан змушує онука почати відвідувати церкву, а потім екс-злочинець влаштовується на роботу шкільним прибиральником. Коли несподівано зникає сусідка Вівіан на ім'я Шеллі, літня жінка починає доглядати за її маленьким сином Семом. У міру того, як Палмер змушений звалити турботу про Сема на власні плечі, у колишнього ув'язненого раптово з'являється справжня мета в житті і бажання боротися за краще майбутнє...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Палмер» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +617 727

    Відгуки (22)
    1. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 30 грудня 2023 00:35
      Це дуже гарний фільм про взаємодопомогу двох людей. Вартий перегляду, дуже глибокий. Чудова гра акторів і не заїжджена тема.
    2. Bilusik
      Bilusik Частий відвідувач 19 листопада 2023 16:43
      Дуже розчулив фільм. Часто зустрічала кадри з нього в інтернеті також бачила відео і трейлер, завжди було цікаво глянути, але ніколи не знала як він називається та й все забувала знайти.
      Сьогодні випадково натрапила і глянувши трейлер одразу впізнала цей фільм і охоче ввімкнула.
      Дуже гарний фільм, про важливість "другого шансу", про віру в людей, про підтримку і дружбу.
      Підняті важливі соціальні питання і все подано в легкій зрозумілій формі, яка не відштовхує.
      Щаслива що глянула.
    3. Гість Оллі
      Гість Оллі Гість 17 вересня 2023 00:23
      Чудовий фільм, бачила уривок на фейсбуці, тому вирішила подивитися весь. Такі фільми виховують повагу до інших, думаю діти чи підлітки побачивши фільм не виростуть гомофобами. [s]Хоч ми і не знаємо його сексуальної орієнтації, бо він - дитина. Але як мінімум, він - особливий.[/s] Я переживала за головних героїв, чесно скажу. Добре, що мама не самозакохана сучка, а справді любить свого сина.
    4. Таотарі
      Таотарі Гість 28 серпня 2023 14:49
      Фільм до сліз, неймовірний! ❤️
      Фільм який торкається душі та змушує задуматися над життям і що будь яка людина має право на другий шанс і бути собою )))
    5. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 31 липня 2023 09:51
      Дуже хороший, чуттєвий фільм, дійсно вартий перегляду. Після нього є над чим подумати. Яке бентежне і непередбачуване життя. А бабульок таких є багато, коли людина живе сама довгий час, в неї свої правила і принципи.