Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шеф Адам Джонс

Шеф Адам Джонс

Burnt
6.6
18+
    Париж — столиця вишуканої кулінарії, тонких смаків і цінителів. Саме тут працює і творить в одному з ресторанів шеф-кухар Адам Джонс. Його тризіркове дітище створено довгою, копіткою, наполегливою роботою. І тепер Адам тут цар і бог, і веде він себе в ресторані відповідним чином — нахабно, зарозуміло, з почуттям переваги.

    Однак, на щастя чи нещастя шефа, в світі існує поняття балансу. І така поведінка Джонса викликала справедливий відгук — ресторан після чергової перевірки позбавляють однієї зірки. Решта дві не задовольняють амбітного шеф-кухаря, більш того, для нього це означає завершення кар'єри, кінець мріям і крах всесвіту.

    Але те, що в Парижі виглядає катастрофою, в Лондоні виявляється початком нової віхи в житті. Тут, в туманному Альбіоні, Адам Джонс бере в руки ніж і приступає до реалізації мети...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Шеф Адам Джонс» 2015 українською мовою онлайн безкоштовно

    +93 101

    Відгуки (8)
    1. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 17 вересня 2024 18:26
      Коли у мене в житті повна дупа - передивляюсь подібні фільми. Мотивація, віра. Чудесний фільм.
    2. 2362i
      2362i Новачок 10 травня 2024 21:03
      Переглядав фільм тричі:
      перший раз із-за актора;
      другий раз, тому що просто фільм сподобався;
      третій раз вже з дружиною.
      Цікава історія і чудові актори)
    3. Гість Оля
      Гість Оля Гість 17 лютого 2024 16:38
      Я люблю переглядати це кіно, дивно - я зовсім не люблю готувати, а от фільми про кухню часто подобаються. Це кіно про переродження особистості в іншу людину. Красиво підібрані актори, доволі хороший текст, взаємодія, є сюжетні повороти, розвиток відносин. Люблю його переглядати - завжди можно змінитися і пройти свій шлях.
    4. Гість Слава
      Гість Слава Гість 30 березня 2023 00:22
      Як людина яка пропрацювала 20 років у цій сфері, я скажу що це казочка для відвідувачів ресторанів, такого цирку в реальному житті не буває.
    5. Василь Юринець
      Василь Юринець Частий відвідувач 18 січня 2022 22:05
      фільм класний, але я бачив схожий за лором і здається згадав з ким в головній ролі, як згадаю допишу, якщоні - фільм уваги вартий!