Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мадам

Мадам

Madame
6.1
    Багате подружжя Енн і Боб влаштовують звану вечерю для представників еліти європейського суспільства. Раптово на прийом без запрошення завалюється їх синок. Коли число запрошених досягає 13 осіб, забобонна Енн причепурюється і видає за гостю свою служницю Марію. Дівчина швидко зачаровує молодого британського аристократа і арт-дилера, з яким у сімейства ось-ось відбудеться велика угода. Однак сама мимовільна звідниця Енн не може примиритися з їх романом: її верне від того, як веде себе хитра Марія. Але робити нічого: розташування дилера — шлях до визнання і багатства, і тому Енн і вся її родина повинні підігравати Марії.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Мадам» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +43 47

    Відгуки (3)
    1. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 9 травня 2023 11:15
      Россі де Пальма, як завжди неймовірна. Правда чекав трохи більше від сценариста... Легкий, хороший фільм.
    2. tash
      tash Новачок 16 березня 2023 22:43
      Чудовий фільм. Гра акторів неймовірна! Фільм не залишить нікого байдужим! Фільм подивилась кілька років тому, але він до цього часу у пам'яті!
    3. Гість Віра
      Гість Віра Гість 3 січня 2022 23:24
      Шкода, що немає більше коментарів. всі ми віримо в казку і хочемо бути коханими. Навіть, знаючи, що кохання не завжди приносить тільки радість, ми жадаємо його.