Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Останні та перші люди

Останні та перші люди

Last and First Men
6.7
    Людство майбутнього готує послання своїм далеким предкам, які жили два мільярди років тому, — нам. Опинившись на межі загибелі, воно передає крізь час історію про долю цивілізацій і самій людській особистості. Сюрреалістичний футурологічний фільм, натхненний знаменитим романом Олафа Степлдона.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Останні та перші люди» 2020 українською мовою онлайн безкоштовно

    -3 35

    Відгуки (6)
    1. Systemalist
      Systemalist Частий відвідувач 9 квітня 2024 21:46
      Чудово заходить як повільна, вдумчива та моторошна науково-фантастична аудіокнига. Відеоряд тут, хоч і дуже своєрідний, та все ж занадто нудний, щоб втикати в нього протягом всього "фільму" ))
    2. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 12 березня 2022 20:24
      Про сам фільм можна мати різні думки, комусь сподобалось, комусь ні, але безперечно те що саундтрек у фільмі шедевральний
    3. Тарас бро
      Тарас бро Гість 9 лютого 2022 13:38
      Що тут скажеш? Це надзвичайно красива і водночас депресивна розповідь, фантастична розповідь. Це приклад тої самої холодної наукової фантастики яка змушує нас згадувати, що ми нічого не варті на фоні часу і простору. Якщо вам довподоби космічна одіссея, сліпота уотса і сумний пост рок,то думаю і фільм сподобається, але це фільм не під попкорн чи пиво
      1. Харків‘янин з Веги
        Харків‘янин з Веги Гість 15 лютого 2022 01:35
        Вибачайте, але дана філософська маячня можлива лише за умови, якщо людство аж за цілих 2 мільярди років так і не сягне інших зірок, доплентавшись максимум до Нептуна, але в це взагалі не віриться. Бо вже зараз людство майже досягло рівня, за якого можлива подорож до Нептуна. А також тут розповідається про населення Нептуна і показано типу як виглядає його поверхня. Це також цілковита маячня, адже Нептун є газовим гігантом - його поверхня є рідкою, він не має суші. Так, можна було би припустити що за ці 2 мільярди років людство змогло терраформувати Нептун і зробити з нього якусь подобу Землі, але в даному фільмі про це не сказано ні слова. Більш того, даний фільм дуже й дуже занижує навіть швидкість природної еволюції, а швидкість еволюції за допомогою науки так і взагалі зводить нанівець.Неначе за всі ці 2 мільярди років люди так і лишились примітивними Гомо Сапієнс, а не сягли більш вищого ступеню розвитку як природним шляхом так і науковим. Це те саме, що стверджувати що через 2 мільярди років ви б могли зустріти неандертальців, якби їх не асимілювали кроманйонці.
        Також, окрім того що варто брати до уваги швидкість природньої еволюції та швидкість самовдосконалення людини науковим шляхом, цілком очевидним є те, що аж за 2 мільярди років людство могло би або саме асимілювати в свій склад іншопланетні раси (якщо такі існують) або ці б іншопланетні раси асимілювали в свій склад людство, або ж була би взаємна асиміляція з утворенням якихось нових видів. Також, доволі сумнівно що аж зацілих 2 мільярди років людство не могло би сягнути того науково-технічного рівня, який би дозволяв створювати власні зірки та планети, а також переміщувати їх в будь-яку точку якщо не всього Всесвіту, то принаймні в межах нашої Метагалактики, або в хоча би в межах нашої галактики Чумацький шлях.
        1. Systemalist
          Systemalist Частий відвідувач 9 квітня 2024 01:35
          Допустимо не 2 мільярди, а 20 тисяч років. В цьому разі уся історія має сенс. Тож я б не прив'язувався до цифри.

          Та й фільмом цей витвір важко назвати. Це більше схоже на мистецький проект.
      2. Харків‘янин з Веги
        Харків‘янин з Веги Новачок 15 лютого 2022 01:41
        вибачайте, але даний фільм має сенс лише якщо сучасний розвиток людства (як науковий так і еволюційний) тупо завмре і не буде розвиватись усі ці 2 мільярди років. В усіх інших випадках це кіно виглядає як маячня з філософським ухилом.