Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дев'ять життів

Дев'ять життів

Nine Lives
5.3
7+
    Успішний бізнесмен Том Бренд сприймає свою сім'ю як належне, приділяючи весь час роботі. Він різкий і егоїстичний, але зате майже зумів побудувати найвищий хмарочос Північної Америки і увічнити своє ім'я. І ось в день народження своєї доньки він раптово згадує, що кожен рік малятко Ребекка просить у нього один і той самий подарунок — пухнастого кота. Ледь не забувши про свято, Том мчить в найближчий зоомагазин і, не звертаючи уваги на вкрай дивакуватий вигляд продавця, купує дочці кота по кличці Пухнасті Штани. Але по дорозі на свято Том потрапляє в аварію, після якої, втім, все ж потрапляє додому. Тільки в тілі пухнастого кота! Поки його людська оболонка відсипається в лікарні, Том-Пухнасті Штани стає домашнім вихованцем і на своїй шкурі розуміє, чого він був позбавлений всі ці роки...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дев'ять життів» 2016 українською мовою онлайн безкоштовно

    +68 72

    Відгуки (2)
    1. Гість Єгор
      Гість Єгор Гість 4 листопада 2022 09:38
      Натрапив на цей фільм туму що сучасні тренди остогидли, був поганий настрій та замучила нудьга.
      Цей фільм мене дуже приємно здивував. Це дуже проста та трохи примітивна сімейна комедія, такі за мого дитинства то телевізору пускали і таких я вже багато років не бачив. Дуже задоволений від перегляду.
      Тут немає складного сюжету де все абсолютно логічно та розставлено по поличках і якщо не починати перегляд очікуючи все вище перечислене то ви отримаєте задоволення.
    2. Morphy
      Morphy Гість 29 січня 2021 19:13
      чудовий сімейний фільм! 9/10 рекомендую до перегляду