Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Квадрат

Квадрат

The Square
7.1
18+
    У центрі оповідання опиняється головний герой на ім'я Крістіан — успішний, чарівний куратор, якого всі просто обожнюють: і колеги по цеху, і вся богема, і, звичайно, дівчата. Крістіан задумав черговий грандіозний проєкт: виставити в модній галереї експонат під назвою «Квадрат». Мета цього дійства — викликати у всіх відвідувачів бажання любити, творити добро і вдаритися в безпрецедентний альтруїзм. Прекрасний план і благі наміри! Але раптово невідомі крадуть у нашого людинолюба мобільний телефон, а також гаманець. Недовго думаючи, він вирішує відшукати кривдників і покарати їх. Якби він тільки знав, до чого призведе ця, необдумана витівка... В ході своєї несподіваної пригоди він потрапляє в справжню халепу, через яку бідолаха встигає забути і про «Квадрат», і про його високі заповіді.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Квадрат» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +6 20

    Відгуки (2)
    1. Гість Юрій
      Гість Юрій Гість 12 жовтня 2021 19:24
      Глибокий фільм. Сатира на сучасний мистецький світ та так звану культурну еліту
    2. Денис
      Денис Гість 17 лютого 2021 16:51
      Можливо я недоріс до такого кіно, але мені не сподобалось. Витратив дві з половиною години не зрозуміло на що. Якщо комусь вдалось розшифрувати задум режисера - прошу пояснити.