Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Людина з планети Земля

Людина з планети Земля

The Man from Earth
7.8
    Події розвиваються на імпровізованій прощальній вечірці, організованій для професора Джона Олдман. У морозну ніч чоловік приймає рішення довіритися групі співробітників, з якими пропрацював довгі роки, відкриваючи фантастичну таємницю: він — безсмертна людина, яка прожила 14 тисяч років. Незважаючи на те, що група вчених сприймає слова колеги з сумнівом, Джону вдається переконати їх в тому, що він говорить правду, а наступні події стають початком дивовижної дискусії про духовні, наукові і історичні цінності, які дає безсмертя...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Людина з планети Земля» 2007 українською мовою онлайн безкоштовно

    +68 76

    Відгуки (2)
    1. М
      М Гість 18 квітня 2022 00:30
      Увесь сюжет фільму, взятий з доступних джерел інформації. Та у логічному значенні, не хватає багатьох його частин. Фільм вартий уваги, та це швидше історичний, з домішками фантастика, та залишком багатьох знаків???
    2. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 23 березня 2021 00:21
      Чудова наукова фантастика. Всього лише діалоги, але ж які ... Поставити під сумнів чи підтвердити теорії та здобуті знання? Точка зору, яка не залишить в спокої.