Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Підміна

Підміна

Changeling
7.7
    Повернувшись додому, телефоністка Крістін Коллінз зауважує, що її син Волтер безслідно зник. Не гаючи ні хвилини дорогоцінного часу, убита горем жінка звертається в поліцію. Намагаючись швидше знайти сина, Крістін піддає свою історію максимальному розголосу: хлопчика шукав весь Лос-Анджелес, газети рясніли статтями про нещасну матір, а все місто було обклеєне фотографіями зниклого. Хлопчика знаходять через кілька місяців, і все місто збирається, щоб подивитися на їх возз'єднання. Однак, радість Крістін була недовгою. Жінка практично відразу помітила зовнішні невідповідності, заявивши, що це не її син, але її спостережливість тільки розлютила місцеву владу...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Підміна» 2008 українською мовою онлайн безкоштовно

    +139 151

    Відгуки (4)
    1. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 12 березня 2024 11:12
      Шкода що в нас немає такої системи правосуддя і покарання. Сумний фільм, багато скаліченних однієї потворою душ!
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 20 листопада 2023 03:02
      Як шкода, що це на реальних основах. Фільм чудовий, картинка, неперевершена, делікатна і витончена Джолі, як же їй личить ця епоха. Пів фільму проплакала, боляче, але незабутньо, адже фільм розкриває всю гниль структур які повинні коритись народу, висвітлює проблеми які і досі не покинули наше життя, що будь якого дня ти можеш стати місіс Колінс.... Фільм вартий уваги, чого лише заслуговує мій емоційний коментар, я б написала ще багато слів та краще просто увімкнути і переглянути фільм.
    3. Вікторія_08
      Вікторія_08 Новачок 8 квітня 2023 15:34
      Чудовий фільм! На жаль, і зараз у суспільстві вистачає джонсонів, фіорів і норктонів... Образ головної герої - неймовірний! Сильна, вольова, цілеспрямована - на що тільки здатні крихітні жінки, особливо, коли йдеться про їхніх дітей. Дві години, які варті уваги!
    4. Гість Misha
      Гість Misha Гість 7 травня 2022 01:15
      Не знаю, чи викликав у Анджеліни Джолі той круасан на Сихові стільки емоцій, як у мене цей фільм, але однозначно рекомендую до перегляду. Потужно. Сильно співчуваєш головній героїні.