Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шалені гроші

Шалені гроші

Mad Money
5.9
13+
    Бріджет доводиться відмовитися від свого комфортного життя, коли її чоловік втрачає роботу. Сім'я влазить в борги, і потрібно терміново шукати вихід. Вихід один — знайти роботу. Бріджет влаштовується в Федеральний резервний банк Канзас-Сіті простою прибиральницею. Але розумна дівчина відразу помічає, що в банку повно старих купюр, які призначені до знищення. Бріджет швидко знаходить спільниць: Ніну, яка знищує гроші, і Джекі, в обов'язки якої входить доставка купюр до місця знищення. Спільними зусиллями наші грабіжники-початківці швидко розробляють план. Перша операція проходить блискуче, правда, приносить небагато грошей, тому злочинці-новачки починають набирати оберти...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Шалені гроші» 2008 українською мовою онлайн безкоштовно

    +31 37

    Відгуки (2)
    1. Кентукі
      Кентукі Гість 17 серпня 2024 22:07
      Хороший фільм, можна навіть подивитись зі старшими батьками чи дітьми. Тут немає екшену, як в інших фільмах про пограбування банків. Звичайна лайтова комедія без тупих жартів. Зараз таке вже майже не знімають.
    2. Владік
      Владік Гість 10 вересня 2021 22:15
      Дуже крутий фільм )
      Пам'ятаю дивився його ще років 6 тому, від тоді шукав його на українській озвучці, але ніде не було ...
      І тут раптово бачу його ))