Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дракула

Дракула

Dracula
7.4
18+
    Лондон, 1897 рік. Молодому агенту з нерухомості Джонатану Гаркеру випадає шанс укласти прибуткову угоду з багатим трансильванським графом Дракулою. Залишивши в столиці свою наречену Міну, Гаркер вирушає до Трансільванії.

    Місцеві жителі бояться замок графа і його господаря, але Гаркера це не зупиняє. Під час дивного знайомства граф помічає в паперах гостя фотографію прекрасної Міни. Наречена агента виявляється точною копією Елізабет, давно загиблої коханої Дракули.

    З цієї секунди його увага переключається з лондонської нерухомості на лондонську красуню. Граф впевнений, що Міна — реінкарнація його дружини...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дракула» 1992 українською мовою онлайн безкоштовно

    +51 65

    Відгуки (1)
    1. N_Sh
      N_Sh Постоялець 23 червня 2024 19:30
      Розумію, що класика, розумію, що 92-й рік, але, як на мене, дуже дивний фільм. Ідея фільму цікава, але не дотягнули й режисер, і актори. Деякі моменти не зрозумілі, наче режисер подекуди міркував так: «а тут придумайте самі чому це так». Артисти відомі, чудові, але наче грають на сцені, а не у фільмі, бо гра занадто театральна. Не впевнена, що колись буду дивитися ще раз.