Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Субурбікон

Субурбікон

Suburbicon
5.8
18+
    Субурбікон — сонячне містечко на Середньому Заході, де всі живуть мирно і щасливо. Доглянуті будиночки, в яких щоранку привітні домогосподарки подають тости з джемом, привітні листоноші, дружні мешканці — здається, в Субурбіконі збулася американська мрія. Але порушити ідилію містечка виявилося легше легкого. В один прекрасний день сюди приїжджає темношкіре сімейство Майерсів, і нетерпимість місцевих жителів виявляється настільки сильною, що життя Майерсів перетворюється в пекло. По сусідству з Майерсами живе сім'я Лодж, в чий будинок вриваються злочинці. Вони вбивають Розу Лодж, дружину Гарднера, але той не поспішає йти в поліцію. Здається, за маскою зразкового американського сім'янина він приховує щось страшне...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Субурбікон» 2017 українською мовою онлайн безкоштовно

    +24 44

    Відгуки (2)
    1. Гоца
      Гоца Гість 15 серпня 2024 22:25
      Дуже гарний і дуже Коенівський фільм. Проста історія, неочікувані повороти, сарказм і іронія.

      Для поціновувачів фільмів братів Коен - рекомендую!
    2. Чаленко Каріна
      Чаленко Каріна Новачок 17 липня 2023 18:12
      Через відсутність коментарів не знала чи дивитись це кіно. Але все ж таки вирішила переглянути. І о боже,гіршого я ще поки не бачила. Це такий шлак, непотрібно який просто не вартий вашого часу.