Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Гра престолів

Гра престолів

Game of Thrones
9.2
18+
    Залізний трон Семи королівств не дає спокою тим, хто насмілився на нього претендувати. Після смерті чергового злощасного короля біля підніжжя престолу збираються трупи законних і уявних спадкоємців, цілих шляхетних родин і тисяч безіменних солдатів. Королева Серсея Ланністер намагається зберегти владу, втрачаючи заради цього все, чим дорожила, і оточуючи себе кільцем смертельних ворогів. Тим часом принцеса-вигнанниця Дейнеріс Таргарієн починає довгий шлях додому разом із відданою армією та драконами, підвладними лише її слову. Але мало хто розуміє, що з наближенням зими наближається і найважливіша війна — війна людей з не людьми, що йдуть до Стіни під проводом Короля ночі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Гра престолів» українською мовою онлайн безкоштовно

    +4953 9459

    Всі серіали франшизи «Гра престолів»:


    Відгуки (14)
    1. Гість Roman
      Гість Roman Гість 18 серпня 2024 07:55
      Переглянув серіал ще раз і зрозумів чому його зненавидів, шикарні 6 сезонів, навіть 7 досить непоганий, але всі старання людей, які працювали над минулими сезонами, стерла в пил остання серія, а точніше кінцівка, все закінченно настільки в поспіху і неохайно, що аж огидно, що за нездари працювали над цим, ехх я напевно придумаю свою кінцівку і забуду про цей останній епізод...
    2. Гість Лана
      Гість Лана Гість 30 червня 2024 23:46
      Це перший довго сезонний серіал, який мені був цікавий від початку і до кінця. Авжеж, погоджуюся з іншими коментаторами: ,,серіал не без дірок,, але захоплюючий від початку і до кінця. Хотілося б побачити інший кінець у цій історіі, але маємо що маємо.
    3. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 19 червня 2024 14:32
      Цікавий серіал. Улюблений жанр. Але дуже багато головних героїв котрих не розкрили повністю. Дуже швидкий перехід між подіями які залишилися не розгорнутими. Багато цікавих героїв надто швидким та раптовим темпом усунули. Після чого багато розчарувань. Дуже довго відтягувала перегляд, але тільки завдяки солодким голосам дубляжу солов'їної почала дивитися.
      Але в цілому історія серіалу не погана. Думаю якби розкрили головних героїв більше було б цікавіше, однак тоді було би мабуть 300 серій.
    4. S.W.Raien
      S.W.Raien Новачок 26 серпня 2023 10:53
      В цілому непоганий серіал, який мене особисто захопив з перших серій. З реалістичною позицією багатьох персонажів, які роблять щось, тільки коли їм вигідно.

      [s]Лише не зрозуміло, може я пропустила десь серію в якій розповідалось про Короля ночі? Про те хто він, звідки взявся і чому у нього є такі сили, щоб вбити дракона? В кінці у великій битві звісно хотілося б краще розуміти можливості обох сторін, що б переживати чи навпаки знати, що він чогось не може.[/s]

      Також згодна з іншими коментарями на рахунок дуже швидких останніх сезонів. Просте виглядає так наче були якісь події основні, які придумали, а, що вставити між ними, не придумали.
      1. Гість Лідія
        Гість Лідія Гість 9 лютого 2024 23:33
        Ніхто нічого не пояснював. Цю (як і кілька інших) сюжетних ліній просто злили в останніх сезонах. Очевидно, Мартін не пояснив авторам серіалу, а ті не змогли чи не захотіли додуматись. Не розкрито і про обіцяного принца, і передбачення для Дейнеріс.
        Залишається сподіватися, що Мартін все ж колись допише 2 книги і ми взнаємо все це.
      2. Гість Лідія
        Гість Лідія Гість 10 лютого 2024 00:25
        Хто він - була серія, де Бран зі старим під деревом був. Той йому показав, звідки взявся Король ночі.
    5. cwwhjm
      cwwhjm Новачок 9 березня 2023 18:29
      вважаю, це краще, що можна було створити.
      перші 6 сезонів неймовірні, інші 2, як на мене, трохи слабші, чогось у них не вистачило...
      але в цілому досить цікаво було, з кожною смертю певного героя були думки "куди? чому саме він/вона?"