Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Земляни

Земляни

Earthlings
8.6
16+
    Кінострічка «Земляни» змусить зняти маски і оголить справжнє обличчя сучасної людини. Глядачам відкриється інший світ, з мінливістю і людською жорстокістю. Приховані камери, встановлені в зоомагазинах, на фермах, птахофабриках, заводах з виробництва шкіри та хутра, дозволять побачити широту людського егоїзму, безсердечність і жорстокість по відношенню до наших молодших братів. Кінострічка зачіпає наболілі проблеми сучасності та демонструє, наскільки згубним може виявитися рибальство і тваринництво в глобальних масштабах.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Земляни» 2005 українською мовою онлайн безкоштовно

    +31 33

    Відгуки (5)
    1. Denis_116
      Denis_116 Новачок 27 червня 2022 00:35
      Цей фільм я дивився стримуючи сльози, бо тут показане все наше лицемірство, вся страшна правда, від якої хоче втікти людина, але цього не уникнути, бо наш світ це і є саме жорстоке місце, і відповідальність за наші дії лежить тільки на наших руках
      1. Гість Олександра
        Гість Олександра Гість 30 квітня 2023 20:01
        Цікаво про яку відповідальність Ви пишете? Знаєте багато судів над працівниками скоробійні? Вироків за вбивство тварин в особливо жорстокий спосіб?
        1. Романейро
          Романейро Частий відвідувач 27 серпня 2024 23:22
          В особливо жорстокий спосіб??? А Ви в курсі, якими способами в природі хижаки вбивають інших тварин? Ба більше, дуже багато хижаків виключно з'їдають своїх жертв живцем і до того ж повільно, що в людей вважалося б звірськими тортурами і за що й справді є покарання. Тому не треба бути лицемірними. Люди ще дуже гуманно вбивають тварин.
    2. КРИТИК
      КРИТИК Гість 11 травня 2022 12:24
      Дуже хороший фільм, вартий для перегляду для всіх. Переосмислюється суть життя людини. Жорстокість, біль, зло... це все людина робить для свого задоволення.
    3. КРИТИК
      КРИТИК Гість 11 травня 2022 12:22
      Скільки болю люди приносять у світ... і все заради свого задоволення. Одяг, їжа, спорт...