Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Меланхолія

Меланхолія

Melancholia
7.1
    Наближається неминуча загибель всієї планети через майбутнє зіткнення з іншою планетою, якій люди дали назву Меланхолія. В основному розглядаються події, що відбулися безпосередньо за кілька днів до самої катастрофи, і поділено всю розповідь на дві частини. Перша частина розповідає про весілля дівчини, на ім'я Джастін. З незрозумілих причин героїня несподівано байдужіє до всього того, що відбувається на святі. Однак в результаті це викликає сильне нерозуміння з боку гостей і родичів. Друга частина присвячена сестрі Джастін — Клер. Сама вона моторошно боїться загадкової планети Меланхолія, яка з кожною миттю стає все ближче. Попутно вона приділяє весь свій вільний час турботі про сестру, яка впала в стан клінічної депресії, готуючись зіткнутися з неминучими подіями...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Меланхолія» 2011 українською мовою онлайн безкоштовно

    +20 34

    Відгуки (3)
    1. Blekota
      Blekota Частий відвідувач 7 липня 2024 21:39
      обожнюю цей фільм, хоч і Ларс фон Трієр - добряче поїхавший (не дивіться краще презентацію "Меланхолії"))))
    2. wOVENw
      wOVENw Новачок 12 травня 2024 00:10
      Те́я (від грец. Θεία) — планета, яка, імовірно, існувала на початку формування Сонячної системи на тій же орбіті, що й Земля. Згідно з моделлю ударного формування Місяця, власне зіткнення Теї із Землею й призвело до формування Місяця. Тея, імовірно, проіснувала впродовж сотні мільйонів років від моменту формування Сонячної системи (~4,6 млрд років) й до моменту зіткнення із Землею (~4,5 млрд років). Об'єкт сформувався в точці Лагранжа (L4 або L5) відносно системи двох тіл Земля — Сонце. Орієнтовно маса Теї була порівнянна з масою Марса (1/10 Землі). Планета названа на честь Теї — матері Селени (богині Місяця). - Про те що йдеться у фільмі вже було насправді.
    3. Данута
      Данута Гість 19 січня 2023 17:01
      Шикарний фільм. Ларс фон Трієр якось казав, що люди, які страждають від депресії, здатні на загрози справжніх катастроф реагувати напрочуд холоднокровно та зібрано. Вони у своїй стихії.