Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Прихована краса

Прихована краса

Collateral Beauty
6.8
13+
    У чоловіка трапилося горе, маленької донечки більше немає. Життя втратило сенс. Саме так думав Говард Інлет, колись успішний глава рекламного агентства, розташованого в Нью-Йорку. Говард не хоче працювати, він щодня вибудовує різні конструкції з доміно і руйнує їх. Партнер по бізнесу ділиться зі співробітниками новиною. Агентство бажають викупити, тому що Говард не займається справами й компанія втрачає своїх клієнтів. Партнер здійснює спробу поговорити з бізнес-партнером, але він не хоче ні з ким спілкуватися. Віт Ярдшем і ще два співробітники наймають детектива, щоб довести недієздатність Говарда, яку можна буде використати у суді. Єдине, що насторожує їх — це листи, що чоловік відправляє, але не людям, а певним загальним поняттям — Смерті, Любові й Часу...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Прихована краса» 2016 українською мовою онлайн безкоштовно

    +129 145

    Відгуки (2)
    1. Odrobik
      Odrobik Постоялець 7 листопада 2023 14:13
      Все чого торкається творчість Вілла Смітта шедевральне ...
      З простим початку сюжету але такий глибокий кінець! Цей фільм щось надзвичайне я щиро раджу переглянути всім ! Дуже широкий спектр відчуттів ви отримаєте переглянувши до кінця.
    2. Міша
      Міша Гість 11 січня 2021 22:23
      Дуже хороший фільм ))) Відразу хочеться передивитись його ще раз