Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Гра в імітацію

Гра в імітацію

The Imitation Game
8
13+
    Початок Другої світової війни. Британська розвідка збирає кращих математиків і ставить перед ними амбітну мету: зламати код фашистської шифрувальної установки. Керувати процесами мозкового штурму доручено видатному вченому Алану Тюрінгу. При всій своїй геніальності криптограф абсолютно нестерпний в плані спілкування з людьми: він зарозумілий і зухвалий. Медіатором, який зробив можливим функціонування групи, стала єдина прийнята в команду жінка-криптограф Джоан Кларк.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Гра в імітацію» 2014 українською мовою онлайн безкоштовно

    +350 380

    Відгуки (4)
    1. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 8 липня 2024 00:00
      Сумно, що закони того ж свмого соціума, що врятував Тюнінг, його й вбили. Дуже гарнмй фільм про справжнього генія і справжжні реалії у яких ми знаходимося.
    2. Joker_
      Joker_ Новачок 23 липня 2023 21:06
      Це дуже потужний і тяжкий фільм. Бенедикт Камбербетч просто чудово відіграв свою роль. "Гра в імітацію" поповнила мою скарбничку найкращих фільмів, які я коли-небудь дивився. Дякую режисеру, акторам, а також нашим людям за прекрасний дубляж.
    3. Аріна
      Аріна Новачок 22 квітня 2023 18:15
      Навіть важко підібрати слова до вражень від цього фільму! Це щось неймовірне! Я в такому захопленні від гри Бенедикта Камбербетча! А й ще на реальних подіях. Емоції зашкалюють. Дякую, за прекрасну озвучку!
    4. Семенець Наталка
      Семенець Наталка Гість 19 червня 2021 11:30
      Дуже потужний і вельми цікавий фільм!!!!..Бездоганна гра найулюбленіших акторів!!!!!!.. най... най файфезніший фільм, а ще дивитись його з якісною українською озвучкою, просто бальзам на душу!!!!! Українську мову необхідно позиціонувати як мову престижу, освічених, розумних та успішних людей. Дякую за чудовий переклад та озвучку. Ви - найкращі!!!!! Успіхів Вам!!!